Kinderpyjama

Voor een nieuwe kinderpyjama hoeft u niet meer de deur uit. Bij De Ondergoedkraam bestelt u al uw ondergoed en nachtkleding gemakkelijk en snel vanuit huis. Bij De Ondergoedkraam vindt u de vrolijkste en warmste kinderpyjama’s, die bovendien zeer betaalbaar zijn. Bestellen is veilig, doordat onze website voorzien is van het Webshop Keurmerk.

Collectie
Onze collectie kinderpyjama’s bestaat uit stoere pyjama’s voor jongens en vrolijke pyjama’s voor meisjes. Naast stoere pyjama’s van Spiderman, My Little Pony, Dora, Minnie Mouse en andere bekende figuren, zijn er ook pyjama’s verkrijgbaar van alle grote Nederlandse voetbalclubs. Heeft u thuis een echte PSV-, Ajax-, ADO- of NAC-fan? Dan zal hij of zij zeker blij zijn met een nieuwe voetbal kinderpyjama. De pyjama’s zijn er in veel verschillende kindermaten en worden gemaakt van katoen. Hierdoor zitten ze als gegoten en kunnen kinderen er heerlijk in slapen.

Bestellen
U kunt tijdens het rondkijken op de website alle producten verzamelen in uw winkelmandje. Wanneer u klaar bent, rekent u af en vervolgens heeft u uw nieuwe ondergoed en nachtkleding binnen twee tot vijf werkdagen in huis.


Artikelen 1 tot 12 van 149 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 149 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

Van laag naar hoog sorteren