Dames nachthemd kopen

Wat is een damesnachthemd?

Een dames nachthemd kan het makkelijkst omschreven worden als een extra lang, ruim zittend t-shirt. Het dames nachthemd kan van dezelfde stof gemaakt zijn als een t-shirt, maar ook van flanel, katoen of fleece. Katoen is een eencellige zachte vezel, maar flanel kan zowel van geruwd katoen of synthetische vezels zijn gemaakt. Fleece is een geruwde stofsoort, maar voelt heerlijk zacht aan. Het dames nachthemd wordt niet alleen gebruikt om in te slapen, maar ook om de ochtend of avond in gemakkelijke kleding door te brengen. Het nachthemd kan desgewenst gecombineerd met een badjas worden gedragen.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 73-96 van 146

Oplopend sorteren
per pagina

Welk soort dames nachthemd verkoopt de ondergoedkraam?

Wij verkopen verschillende soorten dames nachthemden. Bij ons kunt u terecht voor lange en korte nachthemden, nachthemden met een lange of een korte mouw en nachthemden van katoen, fleece of flanel. Er zijn nachthemden in een effen kleur, maar ook nachthemden met een leuk patroon. Wij vinden het fijn om iedere potentiële klant van nachthemden te kunnen voorzien, vandaar dat u bij ons een dames nachthemd kunt kopen in maat 36, maar ook in maat 56. En heeft u vragen over bijvoorbeeld de maten of de gebruikte stof van een product, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij staan u dan graag te woord. 

 

Het dames nachthemd van uw keuze kopen

Zodra u een keuze hebt kunnen maken uit onze nachthemden, kunt u indien gewenst ook nog ondergoed en hemdjes aan uw bestelling toevoegen. Doordat wij alles vanuit voorraad leveren heeft u uw bestelling al binnen een dag in huis. Onze bezorgkosten zijn laag, maar indien uw bestelling boven de € 100 uitkomt, dan bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis. Dus maak vandaag nog uw keuze uit onze collectie en slaap morgen al in uw nieuwe comfortabele nachthemd.