BETALEN

Betaalmethoden

Wij bieden u een legio aan verschillende betalingsmethoden. Als u internetbankieren heeft via de ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Regionbank, SNS Bank, Friesland Bank, Fortis Bank of ASN Bank, is betalen met iDeal de makkelijkste en snelste betalingsmethode voor u.

De betaalmethoden die wij hanteren zijn als volgt:

iDEAL (Nederland)

Overboeking / Wire Transfer(Internationaal)

Klarna Factuur (Nederland)

Hieronder vind u een overzicht van de betaalmethoden die we aanbieden. Per bestelling kunt u aangeven op welke manier u wenst te betalen.

 


Hoe werkt betalen met iDeal?

Indien u in het bezit bent van een Nederlandse bankrekening betaalt u met iDeal snel via de beveiligde omgeving van uw eigen bank. De banken die hieraan deelnemen zijn: ABN AMRO (voorheen ook Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, Rabobank, ING, SNS Bank, SNS Regiobank en Triodos Bank. Direct na het betalen ontvangt u een bevestigingsmail dat de betaling is voldaan.

 U herkent de betalingsmethode aan het volgende logo:

 Mogelijk voor klanten uit: Nederland.

Uw voordeel:

iDeal is een bekende online betalingsmethodeBetalen via veilige software

Betaling word direct verwerkt

Geen extra kosten

Uw nadeel:

U dient bij een van de aangesloten banken klant te zijn en gebruik maken van Internet bankieren..

Terug naar Betaalmehoden

 


Hoe werkt betalen via Overboeking?

Mocht u niet beschikken over één van de online betaalmethoden, dan bieden wij u de mogelijkheid de betaling per overboeking te plegen. Gebruik hiervoor een overschrijvingsformulier van uw (post)bank of de mogelijkheid binnen uw elektronisch bankierprogramma.

Bij betaling via een bankoverschrijving kunt u het openstaande bedrag overmaken op een van de onderstaande rekeningnummers:


Betalingen uit Nederland:
Rabo Bank no: 184302315
IBAN no:             NL90RABO0184302315 
BIC code:           RABONL2U


Betalingen uit België:
Fintro bank no: BE53 1430 7031 0553

Wanneer u geld overboekt vanaf een rekening buiten Nederland, moet u altijd de BIC en IBAN codes vermelden. Als u dit niet doet bestaat de kans dat er door uw bank extra kosten in rekening worden gebracht.

Bij een vooruitbetaling verwerken wij uw bestelling zodra wij de betaling hebben ontvangen. Het duurt gemiddeld 1-2 werkdagen voordat een vooruitbetaling door uw bank verwerkt is.

 Uw voordeel:

Geen extra kosten.

Uw nadeel:

Verwerking van de betaling kan tot 5 werkdagen duren bij de bank. U zult uw bestelde producten hierdoor dus ook later ontvangen.

Terug naar Betaalmehoden

 


Hoe werkt betalen via Klarna factuur?

Via Klarna kunt u bij ons 14 dagen op rekening afrekenen. U krijgt dan uw bestelling vóórdat u heeft betaald en de factuur ontvangt u via de mail. In sommige gevallen krijgt u deze apart per post thuisgestuurd. De betaling hiervan dient u binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen zoals aangegeven op de factuur. Voor de mogelijkheid betaald u € 3,95 aan administratiekosten en uw order mag maximaal een waarde hebben van € 250,-. Door deze betaalmethode te kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Deze methode wordt aangeboden tijdens het afrekenen, net als alle andere methoden. Let op: vul uw gegevens naar waarheid in en zo compleet mogelijk. Op basis van uw gegevens word gekeken of u als persoon de mogelijkheid krijgt om via Klarna 14 dagen op rekening te betalen. Ondergoedkraam.nl is niet verantwoordelijk wanneer deze betaalmethode voor u door Klarna wordt geweigerd en wij bieden u eventueel een alternatieve betaalmethode aan. Her rekening nummer van Klarna is:

ING bank 6022449
tnv.Klarna AB
te Amsterdam

Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Mogelijk voor klanten uit: Nederland

Uw voordeel:

Eerst product zien, dan pas betalen.

Product word na goedkeuring direct uitgeleverd

Uw nadeel:

3,95 extra kosten, deze worden ook in rekening gebracht als u de door u bestelde artikelen terugstuurd.

Uw gegevens worden gecontroleerd en geverifieerd.( Privacy voorwaarden )

Terug naar Betaalmehoden