Bon giorno slip kopen

Waarom zou u een Bon Giorno slip kopen?

Een goede reden om een Bon Giorno slip te kopen is de uitstekende prijs en kwaliteit verhouding. Een Bon Giorno slip is gemaakt van prettig materiaal en heeft een zeer goede pasvorm. Daarnaast zijn de slips gemaakt van kwalitatief goed materiaal, waardoor de slips ook na vaak gewassen te zijn, hun uitstekende pasvorm behouden en lang mee gaan. Als je een Bon Giorno slip gaat kopen, dan kun je dat prima bij ons doen. Wij leren binnen een dag en bij bestellingen boven de € 100, nemen wij de verzendkosten volledig voor onze rekening.

Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

Oplopend sorteren
 1. 3-PACK BON GIORNO TANGA
  3-PACK BON GIORNO TANGA
  Zo laag als € 22,50
 2. 3-PACK BON GIORNO BANTAM
  3-PACK BON GIORNO BANTAM
  Zo laag als € 22,50
 3. 3-PACK BON GIORNO SPORTS BASIC
  3-PACK BON GIORNO SPORTS BASIC
  Zo laag als € 22,50
 4. 2-PACK BON GIORNO TRUNK
  2-PACK BON GIORNO TRUNK
  Zo laag als € 25,00
 5. 2-PACK BON GIORNO FLY BOXER
  2-PACK BON GIORNO FLY BOXER
  Zo laag als € 25,00
 6. BON GIORNO FLY BOXER
  BON GIORNO FLY BOXER
  Zo laag als € 12,95
 7. BON GIORNO TRUNK
  BON GIORNO TRUNK
  Zo laag als € 12,95
 8. tanga
  BON GIORNO TANGA
  Zo laag als € 7,95
 9. bantam
  BON GIORNO BANTAM
  Zo laag als € 7,95
 10. BON GIORNO SPORTS BASIC
  BON GIORNO SPORTS BASIC
  Zo laag als € 7,95
per pagina

De geschiedenis van Bon Giorno in Nederland

Bon Giorno is een merk dat al meer dan vijftig jaar in Nederland verkrijgbaar is. In de jaren zestig, toen het pas op de markt in Nederland was, werd er een grootschalige reclamecampagne opgezet, waarbij jonge bekende Nederlanders zoals Herman Brood reclame maakten voor Bon Giorno. Dit zorgde er voor dat er een behoorlijk aantal mensen besloten om een Bon Giorno slip te kopen. Op dit moment geniet Bon Giorno nog steeds een grote naamsbekendheid, waardoor je weinig tot geen reclames voor het merk ziet. Omdat veel mensen inmiddels de voordelen van een Bon Giorno slip kopen wel kennen, levert het maken van reclame niet zoveel nieuwe klanten meer op als aan het begin in de jaren zestig.

 

Voor wie kunt u een Bon Giorno slip kopen?

Als je een Bon Giorno slip gaat kopen, dan kun je voor alle mannen doen. Bon Giorno slips zijn verkrijgbaar in de maten M tot en met XXL in de kleuren wit, zwart en marine blauw. Bij de ondergoedkraam hebben wij alle maten en kleuren ruimschoots op voorraad, dus u heeft uw bestelling de volgende dag al in huis.