Stormen

Heerlijk bamboe ondergoed van Stormen

Wil jij nieuw ondergoed dan zijn er twee eigenschappen écht belangrijk: het moet heerlijk zitten én een mooi design hebben. Goed nieuws voor jou, dan ben jij bij ondergoedkraam.nl met het merk Stormen aan het juiste adres. Al onze Stormen shorts zijn gemaakt van bamboe omdat wij er van overtuigd zijn dat bamboe het textiel van de toekomst is. Met boxers van Stormen kom jij je dag goed door. Stormen is een merk voor de man die  een verantwoord product wil, maar ook houdt van kwaliteit en design.

Duurzaam

Duurzaamheid Stormen Bamboe ondergoed
Ondergoed gemaakt van bamboe heeft vele voordelen ten opzichte van katoen, niet alleen voor het draagcomfort, maar ook voor het milieu. Bamboe is een sterke plant met een lange levensduur, die heel snel groeit en geen bestrijdingsmiddelen nodig heeft tegen insecten, virussen, onkruid en schimmels. Bamboe heeft alleen zonlicht nodig en regenwater om te groeien, extra besproeiing is niet nodig tijdens de groei in tegenstelling tot katoen, wat een zeer groot voordeel is in een wereld waarin het water steeds schaarser wordt. Verder heeft bamboe als voordeel dat de opbrengst per m2 10x zo groot is als bij katoen en er geen gronderosie kan ontstaat omdat de wortels blijven staan na het kappen en daarna de bamboe gewoon verder groeit, hierdoor raakt ook de bodem minder snel uitgeput. Bamboe is goed voor het klimaat het absorbeert meer koolstofdioxide (broeikasgas) en produceert 30-35% meer zuurstof dan andere bomen.

Comfort

Gebruikscomfort van Stormen bamboe ondergoed
Het valt zacht en soepel om de huid en je voelt direct het verschil met katoen. Het is ademend en neemt 3x zoveel vocht (zweet) op als katoen, waardoor het zeer geschikt is voor sporters. Het is hypoallergeen en antiallergisch en dus uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Het is hygiënisch door de antibacteriële stof die bamboe bevat en onaangename geuren voorkomt. Het is thermo regulerend en isolerend en draagt juist koel in de zomer wanneer het warm is en warm in de winter wanneer het koud is.

Wasadvies

Wasvoorschriften Stormen Bamboe ondergoed
Bamboe textiel kan gewoon in de wasmachine, bij voorkeur niet hoger dan 40 graden. Bamboe textiel mag in de droger, maar eigenlijk is het overbodig. Bij voorkeur liever uithangen aan de lijn, het is immers zeer snel droog door de unieke eigenschappen van bamboe. Bamboe textiel mag gestreken worden op normale temperaturen, het beter niet te heet te strijken. Door het gebruik van wasverzachter, kan de bamboevezel verstopt raken en aan zachtheid verliezen het is beter om geen wasverzachter te gebruiken.

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

Oplopend sorteren
 1. 2-PACK STORMEN BAMBOE TRUNK
  2-PACK STORMEN BAMBOE TRUNK
  Zo laag als € 34,99
 2. 2-PACK STORMEN BAMBOE MIDI SLIP
  2-PACK STORMEN BAMBOE MIDI SLIP
  Zo laag als € 32,50
 3. 2-PACK STORMEN BAMBOE BOXERSHORT
  2-PACK STORMEN BAMBOE BOXERSHORT
  Zo laag als € 34,99
 4. 2-PACK STORMEN BAMBOE T-SHIRT
  2-PACK STORMEN BAMBOE T-SHIRT
  Zo laag als € 39,99
per pagina