Dames nachtkleding kopen

Dames nachtkleding kopen bij de ondergoedkraam

Fijn dat u onze collectie dames nachtkleding bekijkt. Doordat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben, hebben wij de beste nachtkleding aan ons assortiment toegevoegd. De dames nachtkleding die u bij ons kunt kopen is gemaakt van een prima kwaliteit en voldoet aan alle eisen van comfort. De nachtkleding zit comfortabel, is goed wasbaar en blijft in de loop der tijd prima van vorm. Ook indien u vragen heeft met betrekking tot onze artikelen, kunt u bij ons terecht. Wij zijn u graag van dienst.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-24 van 209

Oplopend sorteren
per pagina

Voor welke dames nachtkleding kunt u bij ons terecht?

Wij hebben een heel uitgebreid assortiment aan dames nachtkleding, heren nachtkleding en meisjes nachtkleding en jongens nachtkleding. Dit betekent dat u bij ons terecht kan voor een nachthemd, pyjama of shortama, maar ook voor een heerlijk warme zachte badjas of een huispak. Al onze dames nachtkleding is te koop in de maten 36 tot en met 60, waardoor u ook bij ons terecht kunt indien u een maatje meer nodig heeft. Onze kinder pyjama's heren pyjama’s en nachthemden zijn verkrijgbaar in katoen, flanel of fleece, terwijl onze huispakken van aangenaam zacht velours gemaakt zijn. Onze badjassen zijn gemaakt van 100% fleece, waardoor u heerlijk cosy de ochtend of avond door kunt brengen.

 

Bestellen bij de ondergoedkraam

Bij de ondergoedkraam kunt u al uw dames nachtkleding kopen. Indien u uw nachthemd, pyjama, shortama, huispak of badjas vandaag besteld, dan heeft u deze morgen al in huis. Bovendien verkopen wij ook allerlei soorten ondergoed, zoals slips, boxers, strings en hemdjes, waardoor u de bestelling van uw nachtkleding wellicht met een aantal andere artikelen kan combineren. Indien u bij ons een bestelling van € 100 of meer plaatst, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Op deze manier wordt winkelen bij de ondergoedkraam nog leuker.