KLANTENSERVICE

Hier vindt u meer informatie over onze klantenservice

Ruilen of Retourneren

Toch niet helemaal tevreden?

Tijdens de inkoop en aflevering bij ons magazijn kijken wij onze producten goed na op kwaliteit, beschadigingen, verpakkingen . Mocht u toch af willen zien van uw aankoop, kan dat binnen 14 dagen. Deze afkoelingsperiode gaat in op de dag van ontvangst van het pakket. Voor retourzending kunt u onze retourprocedure hanteren. Belangrijk hierbij is dat u direct na ontvangst controleert of het artikel onbeschadigd en compleet geleverd is. Mocht dit onverhoopt niet zo zijn, neem dan binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op om dit te melden. 

’De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

 

Retouradres

Ondergoedkraam
Jacob van Heemskerckstraat 18
4702TH
Roosendaal